Portada > Actualitat > Notícies > S’amplia el parc de vehicles de la Policia Local

S’amplia el parc de vehicles de la Policia Local

07/03/2018

L’Ajuntament ha aconseguit dues motocicletes a cost zero que per les seves característiques s’havien deixat d’utilitzar en alguns departaments de la Generalitat de Catalunya

La Policia Local de Piera ha ampliat el seu parc de vehicles amb dues motocicletes de segona mà que l’Ajuntament ha adquirit a cost zero. Es tracta de dos vehicles que, per les seves característiques, s’havien deixat d’utilitzar en el departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya. El consistori només ha hagut d’afrontar la despesa que ha suposat l’equipament policial. De moment, però, s’ha equipat una de les motocicletes, model BMW R850RT, i en funció dels resultats, es valorarà equipar la segona que, de moment, restarà en dipòsit.

A l’acte de lliurament hi han assistit, entre d’altres, l’alcalde de Piera, Josep Llopart, el primer tinent d’alcalde, Jordi Madrid, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Maite Guzman. Va ser al 2015 quan es van iniciar els tràmits per aconseguir dues motocicletes més per patrullar pels carrers de Piera.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Nou vehicle Policia Local
Nou vehicle Policia Local
Nou vehicle Policia Local