Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » El jovent de Piera investiga sobre el seu futur formatiu

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

El jovent de Piera investiga sobre el seu futur formatiu

Joventut
Publicada el 08/03/2018 - La Fira Futur, organitzada a Masquefa, va presentar als joves les diferents opcions educatives que tenen un cop finalitzats els estudis obligatoris

El passat dijous 8 de març, a Masquefa, es va organitzar la Fira Futur, una trobada per oferir al jovent informació sobre els diferents itineraris formatius als quals poden optar un cop finalitzat l’ensenyament obligatori. La jornada va coincidir amb la vaga feminista convocada amb motiu del Dia de la Dona i la trobada no va rebre tant alumnat com en darreres edicions. Tot i això, la participació va ser bona, i els alcaldes i representants dels diferents consistoris de l’Anoia Sud van participar en la inauguració, entre ells, l’alcalde de Piera.

La fira va ser organitzada per la Xarxa de Transició Escola-Treball de l’Anoia Sud, que la conformen diferents consistoris de la comarca. En la trobada, van col·laborar diversos centres, entre els quals l’Institut Guinovarda de Piera i el PFI-PTT de l’Anoia Sud. A més d’oferir informació, també s’hi van fer demostracions pràctiques, com la d’ornamentació floral de l’alumnat del PFI-PTT. Al llarg de la jornada, hi va haver diverses xerrades i dues d’elles van ser de professionals pierencs: la fotògrafa Rosina Ramírez i el graduat en Relacions Laborals i Dret Xavier Andreu.

Fira Futur 2018
Fira Futur 2018
Fira Futur 2018
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits