Portada > Actualitat > Notícies > Mercedes Suñe celebra els seus 100 anys

Mercedes Suñe celebra els seus 100 anys

26/03/2018

L’Ajuntament va obsequiar la pierenca Mercedes Suñe amb una placa commemorativa i una medalla centenària amb motiu del seu centenari

El dilluns 26 de març, la Residència Meritxell va acollir la festa de celebració dels 100 anys de Mercedes Suñe Domenech. La seva filla, els seus néts i nétes i diferents representants municipals van acompanyar l’homenatjada en la celebració del seu centenari. L’alcalde de Piera, Josep Llopart, el primer tinent d’alcalde, Jordi Madrid, i la regidora de Gent Gran, Vanesa Fernández-Arroyo, van assistir a l’acte i van obsequiar a la senyora Suñe amb una placa municipal i un ram de flors. 

També la Generalitat li va lliurar la tradicional medalla centenària i un text de felicitació. Nascuda el 26 de març de 1918, Mercedes Suñe va agrair la festa de celebració i va bufar les 100 espelmes feliç i envoltada dels seus familiars i amics.

Arxivat a: Gent gran
Mercedes Suñe
Mercedes Suñe
Mercedes Suñe