Portada > Actualitat > Notícies > El HC Piera jugarà el play-off de primera Nacional Catalana

El HC Piera jugarà el play-off de primera Nacional Catalana

27/03/2018

L’equip sènior del club s’ha classificat després de guanyar la darrera eliminatòria davant el HC Folguerolas i aconsegueix així salvar la categoria

El passat cap de setmana es va disputar una eliminatòria per aconseguir una plaça en el play-off de primera Nacional Catalana que va enfrontar l’equip sènior del Hoquei Club Piera amb el HC Folguerolas. El primer partit es va jugar dissabte a la nostra vila on l’equip local va aconseguir una victòria per 6 gols a 3. Molts van ser els pierencs que van voler acompanyar l’equip en aquesta ronda classificatòria, entre els quals va haver-hi l’alcalde, Josep Llopart, i la regidora d’esports, Maite Guzman.

El diumenge es va disputar el segon partit de l’eliminatòria a Folguerolas on els jugadors pierencs van perdre per 5 a 4. Tot i així, el resultat final va ser de 10 a 8 a favor del HC Piera que va aconseguir la plaça per al play-off i, al mateix temps, salvar la categoria.

La següent eliminatòria serà al millor de tres partits i els pierencs s’enfrontaran al HC Juneda-Llista Blava.

Arxivat a: Esports
Hoquei Piera