Portada > Actualitat > Notícies > El pierenc Joaquin Bosch celebra el seu centenari

El pierenc Joaquin Bosch celebra el seu centenari

27/03/2018

El dissabte 31 de març, es va organitzar una festa per celebrar els 100 anys d’en Joaquin Bosch Estivill, qui va rebre una placa commemorativa i una medalla centenària

El dissabte 31 de març, familiars, amics i representants municipals es van reunir per celebrar l’aniversari número 100 d’en Joaquin Bosch Estivill. Nascut el 31 de març de 1918, la seva família va organitzar una petita festa, on brindar per tota una vida plena de vivències i experiències. L’Ajuntament de Piera no va voler perdre l’oportunitat de felicitar-lo. L’alcalde, Josep Llopart, el primer tinent d’alcalde, Jordi Madrid, i la regidora de Gent Gran, Vanesa Fernández-Arroyo, van participar en la celebració i van obsequiar al senyor Bosch amb una placa commemorativa municipal i un ram de flors. 

També la Generalitat va voler felicitar l’avi pierenc i fer-li entrega de la tradicional medalla centenària. Durant l’homenatge, es va ressaltar la importància d’escoltar i valorar els coneixements de la gent gran per part de les generacions posteriors, així com d’intentar recollir i preservar les històries de vida dels més grans.   

Arxivat a: Gent gran
Joaquin Bosch