Portada > Actualitat > Notícies > La crisi dels refugiats, a la Biblioteca de Piera

La crisi dels refugiats, a la Biblioteca de Piera

27/03/2018

La mostra, que es podrà visita del 4 al 14 d’abril, es complementarà amb altres activitats com tallers a les escoles i una xerrada de l’ONG Proactiva Open Arms

El proper dimecres dia 4 d’abril, a les 19h, s’inaugurarà a la Biblioteca de Piera l’exposició “Refugiats, perquè?”. Aquesta vol anar més enllà de mostrar la reacció solidària davant la crisi de refugiats i pretén contribuir a promoure canvis globals i estructurals que facin possible posar fi a les causes que cada dia obliguen milers persones a fugir de casa seva. L’exposició, realitzada per l’entitat FundiPau amb el suport del Fons Català de Cooperació al desenvolupament, es podrà visitar fins el 14 d’abril. 

Aquesta actuació s’emmarca en el programa d’activitats impulsat des de la Comissió pierenca per a l’acollida de persones refugiades, integrada per l’Ajuntament de Piera, un grup de mentores voluntàries formades pel Programa Català de Refugi i el Consell Comarcal de l’Anoia. L’objectiu d’aquesta comissió és sensibilitzar la població pierenca envers la situació de les persones refugiades i alhora, promoure’n la seva acollida a la vila. 

Al llarg del mes d’abril, es realitzaran altres activitats que complementaran aquesta exposició com tallers sobre el fet migratori i el refugi als centres educatius i una xerrada de l’ONG Proactiva Open Arms que se celebrarà el dia 27 d’abril.

Arxivat a: Solidaritat
Open Arms

Arxius adjunts