Portada > Actualitat > Notícies > Caminada en el Dia Mundial de l’Activitat Física

Caminada en el Dia Mundial de l’Activitat Física

10/04/2018

Les persones participants van tenir l’oportunitat de recórrer els voltants de la vila per camins de fàcil accés durant una hora i mitja

El passat divendres 6 d’abril, es va organitzar a la vila de Piera una caminada saludable amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física. En total, set persones van participar en la ruta programada pels voltants del municipi. L’itinerari va ser de 7,2 quilòmetres per camins de fàcil accés i va tenir una durada global d’hora i mitja.

El grup de participants va començar la passejada al Centre d’Atenció Primària i va continuar fins al tanatori. A continuació, es va dirigir cap a Can Mas i després fins als Hostalets de Pierola. Un cop allà, es va encetar la tornada cap a Piera. Abans de començar la caminada, l’organització va sortejar buffs i samarretes entre les persones participants, cedits pel Servei de Promoció de la Salut a la Catalunya Central.

Arxivat a: Esport i salut
Caminada Dia Mundial Activitat Física
Caminada Dia Mundial Activitat Física