Portada > Actualitat > Notícies > ‘Defensant els drets humans al mar’ a la biblioteca

‘Defensant els drets humans al mar’ a la biblioteca

19/04/2018

El divendres 27 d’abril, representants de l’ONG Proactiva Open Arms oferiran una xerrada als pierencs i les pierenques sobre les persones refugiades

El pròxim divendres 27 d’abril, la vila acollirà una xerrada de l’entitat Proactiva Open Arms sobre l’acollida de persones refugiades. A les 19 hores, a la biblioteca municipal, representants de l’organització parlaran sobre les seves experiències i les dificultats que es troben dia a dia. L’ONG està especialitzada a rescatar del mar a les persones que arrisquen les seves vides fugint de conflictes armats, persecucions, pobresa o situacions extremes als seus països d’origen.

Amb un vaixell medicalitzat de salvament i vigilància, els voluntaris i voluntàries treballen a les costes del Mar Mediterrani des del setembre de 2015, quan es van convertir en la primera ONG a arribar a les costes de Lesbos (Grècia). Des de llavors, les seves múltiples intervencions han salvat la vida de milers de persones. La xerrada ha estat impulsada per la Comissió Pierenca per a l’acollida de persones refugiades, que està coordinada per un grup de mentores formades en el marc del Programa Català de Refugi, l’Ajuntament de Piera i el Consell Comarcal de l’Anoia.

 

Arxivat a: Solidaritat
Exposició Proactiva Open Arms