Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Finalitza una nova edició del Créixer en família

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Finalitza una nova edició del Créixer en família

Educació
Publicada el 14/05/2018 - Un total de 15 persones han participat en aquest programa de suport i intercanvi d’experiències destinat a pares i mares amb fills de 0 a 3 anys

El passat dia 11 de maig finalitzava el programa Créixer en família, un servei gratuït que s’ha ofert durant sis setmanes a l’escola bressol municipal El Gall Mullat amb l’objectiu d’orientar a pares i mares amb fills de 0 a 3 anys. Un total de 15 persones han participat en aquesta iniciativa que ha volgut anar més enllà de conferències puntuals i, a través de tallers, ha permès als participants reflexionar i intercanviar experiències sobre l’educació dels infants. Les famílies han estat guiades, en tot moment, per un professional expert que els ha orientat i donat eines per exercir la seva parentalitat de manera positiva.

Durant aquestes sessions, pares i mares amb fills i filles d’edats similars han reflexionat i compartit experiències sobre temes tan diversos com l'afecte, l'autonomia, l'autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l'àmbit domèstic, el lleure i l'entorn o el paper educatiu a l'escola.

L’espai Créixer en família és una iniciativa del Pla d’Entorn Educatiu i ha estat possible gràcies a la col·laboració l’escola bressol municipal i el suport de la Secretaria de Família de la Generalitat de Catalunya. De fet, s’ofereix a les famílies també un espai de suport en línia al que podeu accedir fent clic aquí

Més informació

Suport en línia

Créixer en família curs 2017-2018
Créixer en família curs 2017-2018
Créixer en família curs 2017-2018
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits