Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Nova convocatòria de subvencions per a entitats esportives

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Nova convocatòria de subvencions per a entitats esportives

Esports
Publicada el 16/05/2018 - El dia 29 de maig finalitza el termini per sol·licitar aquests ajuts que pretenen fomentar el desenvolupament d’activitats durant la temporada 2017-2018

L’Ajuntament de Piera ha obert una nova convocatòria de subvencions destinades a les entitats esportives del municipi. L’objectiu és fomentar el desenvolupament d’aquelles activitats i serveis que, per la seva naturalesa, suposen un important element de dinamització de la societat pierenca. L’Ajuntament té previst destinar a aquesta convocatòria de subvencions un màxim de 75.000 € del pressupost municipal.

Se’n poden beneficiar aquelles entitats jurídiques que estiguin inscrites en el Registre Municipal d’Entitats, estiguin al corrent de les seves obligacions tributàries i hagin justificat els ajuts rebuts en exercicis anteriors. Seran objecte de ser subvencionades aquelles activitats que es realitzin durant la temporada 2017-2018 al terme municipal de Piera o, en cas que es facin fora, que es considerin d’interès per a la projecció exterior de la vila. Aquestes activitats han de dur-se a terme sense afany de lucre i han de complementar l’oferta d’iniciativa municipal. 

Les entitats interessades a presentar la sol·licitud poden consultar les bases en el document adjunt i emplenar el formulari que han de fer arribar al Registre Municipal. Tenen temps per a fer-ho fins al dia 29 de maig de 2018. Posteriorment, les subvencions atorgades hauran de ser justificades com a data límit el 15 d’octubre de 2018.

Més informació

Esports
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits