Portada > Actualitat > Notícies > Treballant per aconseguir un municipi cardioprotegit

Treballant per aconseguir un municipi cardioprotegit

28/05/2018

S’han instal·lat nous aparells desfibril·ladors en alguns centres educatius que s’afegeixen als que ja existien en diversos equipaments municipals

L’Ajuntament ha instal·lat nous desfibril·ladors als centres educatius. Es tracta d’aparells de darrera generació que permeten actuar immediatament en cas que una persona tingui una parada cardiorespiratòria. Els nous es troben ubicats a les escoles Les Flandes, Herois del Bruc, Creixà i a l’EA Apiària i s’afegeixen, així, als ja existents al Poliesportiu El Prat, l’Ajuntament, el Teatre Foment, al Camp de Futbol i al Casal de Joves i Grans. Tots ells s’han instal·lat en llocs visibles i de fàcil accés per als usuaris.

Es recorda a la ciutadania que davant qualsevol emergència, primer cal comprovar si la víctima respon i trucar al telèfon 112. En cas que sigui necessari l’ús del desfibril·lador, cal seguir les instruccions que incorporen els mateixos aparells.

Des del consistori es treballa per fer de Piera un municipi cardioprotegit. En aquesta línia, properament s’instal·laran nous desfibril·ladors a la via pública com el que es preveu ubicar al carrer Piereta, on estava l’antic centre d’atenció primària.

Arxivat a: Salut
Municipi cardioprotegit
Municipi cardioprotegit