Portada > Actualitat > Notícies > Commemoració del Dia Mundial sense Tabac

Commemoració del Dia Mundial sense Tabac

30/05/2018

Els alumnes dels centres educatius de la vila han fet uns dibuixos que formen part d’una exposició que es pot veure al Centre d’Atenció Primària de Piera

El dijous 31 de maig, se celebra el Dia Mundial sense Tabac. Des del Centre d’Atenció Primària de Piera han volgut commemorar aquesta data amb una exposició que decora les parets del centre i que inclou cartells informatius, elements diversos, com cigarretes, i els dibuixos que han elaborat els infants dels centres educatius de la vila.

En els propers dies, també està previst habilitar al centre una taula informativa per oferir als usuaris consells i recomanacions sobre com deixar de fumar i mostrar l’aparell que s’utilitza per a detectar la quantitat de CO que hi ha a l’aire espirat.

Arxivat a: Salut
Exposició Dia Mundial sense Tabac
Exposició Dia Mundial sense Tabac
Exposició Dia Mundial sense Tabac
Exposició Dia Mundial sense Tabac
Exposició Dia Mundial sense Tabac
Exposició Dia Mundial sense Tabac
Exposició Dia Mundial sense Tabac