Portada > Actualitat > Notícies > Una oportunitat per visitar una finca agrícola

Una oportunitat per visitar una finca agrícola

07/06/2018

En el marc de la iniciativa ‘Benvinguda a Pagès’, aquest cap de setmana el productor pierenc Sarau Agrícola obrirà les seves portes a la ciutadania

Els dies 9 i 10 de juny se celebrarà una nova edició de la iniciativa ‘Benvinguts a Pagès’ que vol oferir a la ciutadania la possibilitat de visitar les explotacions agràries i ramaderes d’arreu del país per conèixer com es produeixen els aliments que formen part del nostre menú diari. En aquesta tercera edició del projecte, hi participen més de 200 explotacions de tot Catalunya que mostraran els seus camps, ramats, barques i obradors.

Sarau Agrícola és un productor d’oli d’oliva ubicat a Mas Marquet, una masoveria que té els seus orígens l’any 1581. Aquest proper cap de setmana obrirà les seves portes per mostrar als visitants els diferents cultius mediterranis de secà que conviuen a la seva finca entre els quals hi ha cereal, vinya, oliveres i ametllers. L’horari de visites serà dissabte i diumenge de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores. Els torns començaran a les hores en punt.

Arxivat a: Medi ambient
Sarau Agrícola