Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Una oportunitat per visitar una finca agrícola

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Una oportunitat per visitar una finca agrícola

Consum
Publicada el 07/06/2018 - En el marc de la iniciativa ‘Benvinguda a Pagès’, aquest cap de setmana el productor pierenc Sarau Agrícola obrirà les seves portes a la ciutadania

Els dies 9 i 10 de juny se celebrarà una nova edició de la iniciativa ‘Benvinguts a Pagès’ que vol oferir a la ciutadania la possibilitat de visitar les explotacions agràries i ramaderes d’arreu del país per conèixer com es produeixen els aliments que formen part del nostre menú diari. En aquesta tercera edició del projecte, hi participen més de 200 explotacions de tot Catalunya que mostraran els seus camps, ramats, barques i obradors. 

Sarau Agrícola és un productor d’oli d’oliva ubicat a Mas Marquet, una masoveria que té els seus orígens l’any 1581. Aquest proper cap de setmana obrirà les seves portes per mostrar als visitants els diferents cultius mediterranis de secà que conviuen a la seva finca entre els quals hi ha cereal, vinya, oliveres i ametllers. L’horari de visites serà dissabte i diumenge de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores. Els torns començaran a les hores en punt.

Més informació

Benvinguts a Pagès

Sarau Agrícola
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits