Portada > Actualitat > Notícies > Un espectacle solidari amb els refugiats

Un espectacle solidari amb els refugiats

18/06/2018

Els alumnes de l’Aula Municipal de Música van acomiadar el curs amb la representació de l’obra 'Amic meu', que feia referència a quatre moments de la vida d’un infant sirià

El Teatre Foment de Piera va acollir diumenge al migdia l’espectacle Amic meu, que va anar a càrrec dels alumnes de l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases. L’obra pretenia que els espectadors acompanyessin un nen refugiat per quatre moments de la seva existència: la seva vida a Síria, el seu viatge cap a Grècia, la vida al camp de refugiats, i el seu futur.

Aquest havia estat un tema proposat pel Pla Educatiu d’Entorn de Piera per treballar a les aules i des de l’Aula de Música es va considerar adient oferir aquesta representació a final de curs que barrejava música instrumental, vocal, de moviment i imatges.

El centre va voler que aquest fos un concert solidari i, per aquest motiu, tots els diners recollits durant la jornada es destinaran a l'ONG Open Cultural Center, que treballa al camp de refugiats de Cherso, a Grècia.

 

Arxivat a: Cultura, Solidaritat
Aula Municipal de Música
Aula Municipal de Música
Aula Municipal de Música
Aula Municipal de Música
Aula Municipal de Música