Portada > Actualitat > Notícies > Els PFI-PTT i el POPET celebren el final del curs escolar

Els PFI-PTT i el POPET celebren el final del curs escolar

22/06/2018

A ambdós actes es va remarcar la importància d’oferir una atenció educativa personalitzada, per tal d'ajudar al jovent a decidir sobre el seu futur formatiu i professional

El passat dilluns 18 de juny, la sala d’actes del Teatre Foment va acollir l’acte de cloenda dels PFI-PTT Anoia Sud. L’obertura de l’acte va anar a càrrec de l’alcalde de Piera, Jordi Madrid, i de la responsable territorial dels PFI-PTT de la Catalunya Central, Eva Ribera. La trobada va comptar també amb la presència de diversos regidors i alcaldes de l’Anoia Sud, famílies, professorat i representants de les empreses on l’alumnat ha realitzat les pràctiques. Tots ells van voler acompanyar-los en l’acte de final de curs i engrescar-los a seguir el seu camí formatiu i professional, així com felicitar-los pels bons resultats obtinguts.

Durant l’acte, es va fer especial incidència en la importància d’aquests programes educatius per tal d’oferir una segona oportunitat al jovent. Els PFI (Programes de Formació i Inserció) - PTT (Pla de Transició al Treball), d'un curs de durada, proporcionen formació professional inicial a joves de 16 a 21 anys que han finalitzat l'ESO sense graduar.

De la mateixa manera, el passat dimecres 20 de juny, a la sala de plens de l’Ajuntament, es va organitzar per primer cop un acte de reconeixement a l’alumnat i les empreses que han participat en el projecte POPET, un programa d’atenció educativa a la diversitat que va néixer amb l’objectiu de donar resposta al creixent nombre d’alumnes que per les seves característiques personals, les seves capacitats, interessos i/o altres factors contextuals no trobaven una resposta significativa dins les propostes educatives ordinàries.

En aquesta primera edició, han participat 20 alumnes de l’Institut Guinovarda i 3 alumnes de l’Institut Salvador Claramunt, que, durant el curs escolar, han combinat l'assistència al centre educatiu amb la visita a diverses entitats de la vila.

Arxivat a: Educació
PFI-PTT
PFI-PTT
PFI-PTT
PFI-PTT
PFI-PTT
PFI-PTT
POPET
POPET
POPET
POPET
POPET