Portada > Actualitat > Notícies > Piera es mulla per l’esclerosi múltiple

Piera es mulla per l’esclerosi múltiple

09/07/2018

La piscina municipal es va adherir diumenge 8 de juliol a aquesta campanya solidària que pretenia recaptar diners per a la cerca i tractament d’aquesta malaltia

Diumenge dia 8 de juliol, la Piscina de Piera va acollir una nova edició del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’. Es tracta d’una iniciativa que ha arribat a la seva 25a edició amb l’objectiu de recollir diners per a la cerca i tractament  d’aquesta malaltia.

Durant tota la jornada, els pierencs i pierenques van tenir la possibilitat d’apropar-se a la piscina per nedar i sumar metres per lluitar contra l’esclerosi múltiple. Així mateix, a les dotze del migdia, Piera es va sumar a la resta de municipis que participaven en la campanya i va organitzar un salt conjunt en el que hi van participar un gran nombre d’usuaris i usuàries de l’equipament.

També es van recollir diners gràcies a la venda de productes facilitats per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).

Arxivat a: Solidaritat
La Piscina de Piera