Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Piera es mulla per l’esclerosi múltiple

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Piera es mulla per l’esclerosi múltiple

Salut
Publicada el 09/07/2018 - La piscina municipal es va adherir el diumenge 8 de juliol a aquesta campanya solidària que pretenia recaptar diners per a la recerca i el tractament d’aquesta malaltia

El diumenge 8 de juliol, la Piscina de Piera va acollir una nova edició del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’. Es tracta d’una iniciativa que ha arribat a la 25a edició amb l’objectiu de recollir diners per a la recerca i el tractament d’aquesta malaltia.

Durant tota la jornada, els pierencs i les pierenques van tenir la possibilitat d’apropar-se a la piscina per nedar i sumar metres per lluitar contra l’esclerosi múltiple. Així mateix, a les dotze del migdia, Piera es va sumar a la resta de municipis que participaven en la campanya i va organitzar un salt conjunt en el qual va participar un gran nombre d’usuaris i usuàries de l’equipament. També es van recollir diners gràcies a la venda de productes facilitats per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).

Mulla't per l'esclerosi múltiple
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits