Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Nova edició del Concurs de Teatre Amateur

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Nova edició del Concurs de Teatre Amateur

Cultura
Publicada el 12/07/2018 - Les companyies que vulguin participar en la competició pierenca han d’inscriure’s mitjançant un correu electrònic abans del diumenge 29 de juliol

Amb l’objectiu de fer costat als elencs teatrals amateurs, l’Ajuntament de Piera convoca la 42a edició del Concurs de Teatre Amateur, que començarà després de l’estiu, el dissabte 29 de setembre, i s’allargarà fins al dissabte 24 de novembre. Les companyies seleccionades tindran l’oportunitat de representar les seves peces teatrals al Teatre Foment de Piera, situat al carrer de la Plaça 19, els dissabtes de setembre, octubre i novembre, a les 21.30 hores.

Els elencs teatrals amateurs que vulguin participar ja poden inscriure’s mitjançant un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). El termini per fer-ho finalitza el pròxim diumenge 29 de juliol. En el moment de la inscripció, les companyies teatrals han de proposar una obra en català, castellà o en tots dos idiomes, enviar un breu historial de la companyia, explicar la sinopsi de l’obra presentada a concurs, adjuntar una fotografia de qualitat i nomenar el repartiment. Els elencs teatrals seleccionats seran convocats per a concretar l’ordre de les representacions i en cas de no arribar a un acord, es procedirà a fer un sorteig el diumenge 9 de setembre.

Els premis previstos per a guardonar les millors interpretacions de companyies amateurs són tres: el primer classificat rebrà 800 euros, el segon posicionat aconseguirà 700 euros i el tercer classificat obtindrà 600 euros. La resta de grups teatrals també rebran un premi a la participació de 500 euros. Així mateix, en l’acte de cloenda, que se celebrarà el 15 de desembre, es repartiran tot un seguit de trofeus a les següents categories: direcció, actriu, actor, actriu de repartiment, actor de repartiment, presentació escènica i votació popular.

Més informació

Teatre Foment
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits