Portada > Actualitat > Notícies > Revisió dels vehicles agrícoles i especials

Revisió dels vehicles agrícoles i especials

16/07/2018

Les persones interessades propietàries de tractors, remolcs d'ús agrícola, ciclomotors i quads hauran de demanar cita prèviament a l’Ajuntament de Piera

Un any més, les persones propietàries de maquinàries agrícoles com tractors i remolcs o de vehicles especials com ciclomotors i quads tenen l'oportunitat de passar la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) al municipi. El pròxim divendres 20 de juliol, de 9 a 13 hores, es farà a Mas Marquet, i el dimarts 24 i el divendres 27 de juliol, també de 9 a 13 hores, es realitzarà a la plaça Local Social a Sant Jaume Sesoliveres. Així mateix, el dimecres 25 de juliol, es portarà a terme al costat del camp de futbol de Piera, tot i que aquesta jornada està especialment reservada per als ciclomotors.

No obstant això, abans d’apropar-se a fer la inspecció tècnica del vehicle a un dels tres punts habilitats, cal que les persones interessades demanin dia i hora a l’Ajuntament de Piera, mitjançant el telèfon de contacte 93 778 82 00.

Arxivat a: Interès ciutadà
Vehicle