Portada > Actualitat > Notícies > A l’estiu, fes dissabte

A l’estiu, fes dissabte

23/07/2018

Es posa en marxa una campanya de recollida de joguines de segona mà amb la intenció de fer-les arribar a infants de famílies amb pocs recursos

Sota el lema «A l’estiu, fes dissabte», s’ha posat en marxa una nova campanya de recollida de joguines de segona mà. L’objectiu és demanar la col·laboració de la ciutadania en una època de l’any en què els pierencs i les pierenques tenen més temps lliure per a fer neteja a casa.

La iniciativa l’ha posat en marxa Càritas Parroquial de Piera, una entitat sense ànim de lucre vinculada a la Parròquia que compta amb un banc permanent de joguines, noves i usades, i un equip de persones voluntàries que les neteja i les restaura per fer-les arribar als infants de fins a 12 anys de famílies amb pocs recursos.

Les persones interessades a fer les seves aportacions han de portar-les a la rectoria, ubicada al número 30 del carrer Sant Cristòfol. L’horari de recollida és els dilluns de 12 a 13 hores i, a la tarda, de 17 a 19.30 hores.

Arxivat a: Solidaritat
Recollida de joguines