Portada > Actualitat > Notícies > Oberta la convocatòria d’ajuts pels llibres de text

Oberta la convocatòria d’ajuts pels llibres de text

30/08/2018

El termini per sol·licitar les beques restarà obert fins al 15 d’octubre i es podrà beneficiar l’alumnat escolaritzat al municipi des de P3 fins a Batxillerat

L’Ajuntament de Piera, mitjançant la Regidoria d’Ensenyament, ha publicat una nova convocatòria d’ajuts per a l’adquisició dels llibres de text i del material escolar. L’alumnat empadronat i escolaritzat al municipi, en centres públics o privats concertats, i que estigui estudiant un curs entre P3 i Batxillerat es podrà beneficiar d’aquestes subvencions.

El consistori hi destinarà una quantitat màxima de 15.000 euros, amb l’objectiu de donar suport a les famílies i pal·liar l’esforç econòmic que comporta l’inici del curs escolar, afavorir la igualtat d’oportunitats en matèria educativa i avançar en cohesió social.

El termini per presentar les sol·licituds al Registre Municipal ja està obert i s’allargarà fins al 15 d’octubre. Per a més informació, cal adreçar-se al Centre de Serveis La Bòbila (avinguda Carretera Igualada, número 2) o trucar al 937 760 076.

Arxivat a: Educació
Pintures

Arxius adjunts