Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Prop de 2.500 alumnes comencen el curs escolar

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Prop de 2.500 alumnes comencen el curs escolar

Educació
Publicada el 12/09/2018 - Els infants de segon cicle d’infantil i de primària han tornat avui dimecres a les aules i divendres ho faran els alumnes de batxillerat i cicles formatius

Aquest dimecres 12 de setembre s’ha donat el tret de sortida al nou curs escolar 2018-2019. Prop de 2.500 alumnes han tornat a les aules dels centres educatius de la vila amb una barreja d’emocions com l’alegria pel retrobament amb els companys o la por dels més petits que comencen per primer any a l’escola. Més de 200 professors han estat els encarregats d’acollir-los i acompanyar-los durant la jornada i ho continuaran fent durant tot el curs.

L’inici del curs escolar a Piera ha estat força esglaonat. Els alumnes de batxillerat, cicles formatius i ensenyaments de règim especial començaran les classes el pròxim divendres. La setmana passada començaven amb el període d’adaptació els infants matriculats a la llar d’infants municipal El Gall Mullat i els de l’Escola Bressol La Tortuga. A tots dos centres, encara hi ha places disponibles.

La comunitat educativa va començar a treballar la setmana passada per tenir-ho tot enllestit per a aquest dimecres 12 de setembre. Des de la regidoria d’Ensenyament es vol desitjar a famílies, personal docent i alumnes un bon curs 2018-2019.

Educació
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits