Accés directe a continguts

ES EN FR
impresio

Ajuntament de Piera

Mapa del web
| Mida text
a- A+
Ets a: Inici » Actualitat » Notícies » Suport al pubillatge i a l’Aula de Música

Butlletí electrònic

Cada setmana rebràs un e-mail amb un resum de l'actualitat de Piera.

Vull rebre:

Suport al pubillatge i a l’Aula de Música

Administració local
Publicada el 13/09/2018 - L’Ajuntament els ha atorgat una subvenció amb la voluntat d’assumir part de les despeses que tenen a l’hora de desenvolupar la seva activitat

L’alcalde de Piera, Jordi Madrid, ha signat un conveni amb els representants de l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases amb la voluntat de treballar de forma conjunta per promoure els coneixements musicals entre la ciutadania i, especialment, entre els infants i joves. L’acord estableix una subvenció per part de l’Ajuntament de 108.000 euros que pretenen assumir una part de les despeses de funcionament del centre. Així mateix, l’Aula de Música es compromet a facilitar l’accés de la ciutadania a les activitats que organitza, així com als ensenyaments musicals que es desenvolupen tant en equipaments municipals com en escoles públiques i concertades.

D’altra banda, l’Ajuntament ha signat un conveni amb Els Amics del Pubillatge de Piera per a la concessió d’una subvenció de 4.400 euros. Aquests diners han de servir per promocionar la figura tradicional de la Pubilla i l’Hereu i fomentar el vincle entre les diverses poblacions que acullen aquesta tradició. De fet, cada any, entre 8 i 12 joves del municipi fan un recorregut per diferents pobles de Catalunya i participen en recepcions oficials a Montserrat, al Palau de la Generalitat i al Parlament, i a casals catalans d’Andorra, Saragossa i Madrid.

Conveni Aula de Música
Conveni pubillatge
Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

Ajuntament de la Vila de Piera - Tel. 00 34 93 778 82 00 | Fax: 00 34 93 776 00 36 | CIF P0816000D

Contactar · Avís legal · Sobre el web · Crèdits