Portada > Actualitat > Notícies > Daniel Blanco, 9a posició a la Matagalls-Montserrat

Daniel Blanco, 9a posició a la Matagalls-Montserrat

17/09/2018

El passat cap de setmana, aquest membre de l’equip de la Piscina de Piera va participar en una marxa de resistència que comptava amb un recorregut de 88 quilòmetres

L’equip de la Piscina de Piera ha començat la temporada amb grans reptes i bons resultats. El passat cap de semana, en Daniel Blanco va participar en la coneguda Matagalls-Montserrat, una marxa de ressistència de 88 quilòmetres que va finalitzar en 9ª posició.

Blanco va començar la carrera a bon ritme i fent seva una de les primeres posicions. Al quilòmetre 42 es va trobar amb part dels membres de l’equip que l’esperaven per avituallar-lo i animar-lo a continuar la cursa. Més endavant, quan a d’altres corredors els hi minvaven les forces, les d’en Daniel milloraven i es consolidava en els primers llocs, guanyant seguretat i motivació.

 Els darrers 11 quilòmetres van ser els més difícils, principalment per l’orografia del terreny. Finalment, després de 10 hores de competició, en Daniel superava la línia de meta uns minuts abans de les dues de la matinada i en novena posició.

Arxivat a: Esports
Daniel Blanco