Portada > Actualitat > Notícies > Nova edició del festival Música i Patrimoni

Nova edició del festival Música i Patrimoni

17/09/2018

La proposta, que se celebrarà els dies 22 i 23 de setembre, pretén oferir un recorregut musical pel centre històric de la vila

Aquest proper cap de setmana se celebrarà la 3a edició del festival Música i Patrimoni. La iniciativa, organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, pretén que els assistents facin un recorregut musical pel centre històric de la vila, coneixent indrets amb encant com l’església de Santa Maria, la Capella de Sant Sebastià o la plaça del Tricentenari.

La principal novetat d’aquesta edició serà l’horari dels concerts que començaran dissabte al vespre i s’allargaran durant la jornada de diumenge. També s’ha posat el llistó més alt pel que fa a la qualitat de les interpretacions.

El tret de sortida es donarà dissabte a partir de les 20 hores amb l’acte de presentació del Música i Patrimoni’18 al jardí de Cal Jana, un vell mas del segle XVIII annex a l’antic forn ceràmic. A continuació, l’Esther Pinyol i l’Eulàlia Fantova fusionaran la veu amb el so de l’arpa per interpretar peces de músics de renom com Falla, Granados, Hahn o Puccini.

Diumenge, a les 11.45 hores, serà el Cor Voxalba, sota la direcció d’Elisenda Carrasco, el que mostrarà la seva polifonia sota les voltes de l’església romànico-gòtica de Santa Maria.

A les 17.30 hores, la Capella de Sant Sebastià acollirà, com ha fet altres anys, un concert intimista. En aquesta ocasió serà un recital per a violí barroc que anirà a càrrec d’Adriana Alcaide que, servint-se d’obres de Matteis, Biber i Bach guiarà al públic assistent fins al seu univers personal.

Finalment, la plaça del Tricentenari, al peu del Castell, es convertirà en l’escenari de l’actuació de la Névoa, a la veu, i el Vicenç Solsona, a la guitarra. A partir de les 19 hores, tots dos presentaran un repertori de temes de cantautors catalans i portuguesos que vol posar de relleu el valor d’aquest gènere com a transmissor d’històries.

Arxivat a: Cultura
Música i Patrimoni 2017