Portada > Actualitat > Notícies > Implantació dels Mossos d’Esquadra a Piera

Implantació dels Mossos d’Esquadra a Piera

11/10/2018

Una representació municipal s’ha reunit amb representants de la conselleria d'Interior per parlar de la possibilitat de construir una comissaria de districte a la vila

Avui dijous, dia 11 d’octubre, l’alcalde de Piera, Jordi Madrid, el primer tinent d’alcalde, Josep Llopart, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Maria Teresa Guzman, s’han reunit amb representants de la conselleria d'Interior de la Generalitat de Catalunya. Durant la trobada s’ha plantejat la futura implantació del cos de seguretat a Piera i la construcció d’una comissaria de districte a la vila. Així mateix, s’han valorat possibles solars on es podria ubicar la nova comissaria.

Les gestions per aconseguir l'arribada dels Mossos al municipi es va iniciar fa tres legislatures. Des d'aleshores s'han fet trobades periòdiques per poder desenvolupar aquest projecte. Tant des de l'Ajuntament de Piera com des de la conselleria, s’ha adoptat el compromís de seguir treballant de forma conjunta fins aconseguir la implantació definitiva dels Mossos a la vila de Piera.      

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Reunió Mossos d'Esquadra