Portada > Actualitat > Notícies > Estrena del I Festival Internacional de Música de Piera

Estrena del I Festival Internacional de Música de Piera

16/10/2018

El dissabte es va celebrar el primer concert al Santuari del Sant Crist, que va comptar amb la participació del duet format per Charlotte i Aaron Wajnsberg

En el marc del I Festival Internacional de Música de Piera, el passat dissabte dia 13 d’octubre el Santuari del Sant Crist va acollir un concert extraordinari que va comptar amb la participació Charlotte i Aaron Wajnsberg, a la veu i al piano respectivament. Aquesta formació ha rebut recentment el Premi de la Crítica del Concurs Reina Elizabeth a Brussel·les. Charlotte i Aaron Wajnsberg van fer una gran actuació interpretant obres de compositors de renom com Schubert, Besses, Mahler, Wolf, Marx, Poulenc i Menotti.

La celebració del festival inclourà dos concerts més que es faran aquest mes d’octubre. Aquest dissabte dia 20 serà Antoni Besses el que oferirà al públic assistent obres de Debussy i Gershwin. Finalment, el dia 27 d’octubre, es tancarà el festival amb el Grup Expressionista format per Francisca Mendoza, Lito Iglesias i Antoni Besses, que interpretaran temes de Beethoven, Mompou i Brahms. 

El preu de les entrades és de 15 €. Aquestes es poden adquirir al web www.festivalmusicapiera.cat

Arxivat a: Cultura i espectacles
I Festival de Música de Piera
I Festival de Música de Piera
I Festival de Música de Piera
I Festival de Música de Piera
I Festival de Música de Piera