Portada > Actualitat > Notícies > La música d’Antoni Besses omple el Santuari del Sant Crist

La música d’Antoni Besses omple el Santuari del Sant Crist

22/10/2018

El dissabte es va celebrar el segon concert del I Festival Internacional de Música de Piera durant el qual es van interpretar temes de compositors de renom com Debussy i Gershwin

El Santuari del Sant Crist va acollir el passat dissabte 20 d’octubre el segon concert del I Festival Internacional de Música de Piera. L’esdeveniment va tenir una bona acollida i el públic assistent va gaudir de l’actuació d’Antoni Besses que va interpretar al piano obres de compositors tan coneguts com Debussy i Gershwin.

El proper dissabte 27 d’octubre se celebrarà el tercer concert, que tancarà el festival. En aquesta ocasió el Grup Expressionista format per Francisca Mendoza, Lito Iglesias i el mateix Antoni Besses, interpretaran temes de Beethoven, Mompou i Brahms.

Recordem que el preu de les entrades és de 15 euros. Aquestes es poden adquirir al web www.festivalmusicapiera.cat

Arxivat a: Cultura i espectacles
Concert d'Antoni Besses
Concert d'Antoni Besses
Concert d'Antoni Besses