Portada > Actualitat > Notícies > Una caminada per commemorar el Dia Mundial de l’Ictus

Una caminada per commemorar el Dia Mundial de l’Ictus

30/10/2018

Prèviament a la passejada saludable, les persones participants han assistit a una xerrada informativa sobre com detectar la malaltia i com actuar en casos concrets

Aquest dimarts, el Centre d’Atenció Primària (CAP) de Piera ha organitzat una caminada saludable per celebrar el Dia Mundial de l'Ictus. Prèviament, els participants han assistit a una xerrada informativa durant la qual se’ls han donat les pautes de detecció d'un ictus i se’ls ha explicat què cal fer en cas que es produeixi en persones properes o en un mateix. També s’ha incidit en la importància d’actuar amb rapidesa de cara a la rehabilitació de les persones afectades i les possibles seqüeles que pot ocasionar la malaltia.

Un cop finalitzada la xerrada, s’ha organitzat una caminada saludable per l’entorn de la vila. Les persones participants han pujat per la riera de Ca n’Aguilera i han fet la tornada per la mateixa riera fins a arribar al CAP.

Arxivat a: Salut
Dia Mundial de l'Ictus
Dia Mundial de l'Ictus
Dia Mundial de l'Ictus