Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per a un curs de monitor/a de lleure

Inscripcions obertes per a un curs de monitor/a de lleure

13/11/2018

La formació, destinada a joves de 18 a 30 anys, comptarà amb dues edicions que s’impartiran a Igualada durant el Nadal i a Vallbona d’Anoia per Setmana Santa

L’Ajuntament de Piera és un dels 17 municipis que, de forma conjunta amb el Consell Comarcal de l’Anoia, organitza un curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil. L’objectiu de la formació és preparar l’alumnat per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats amb infants i joves aplicant tècniques d’animació grupal, incidint en l’educació en valors i atenent a mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos. Està previst fer dues edicions semi-intensives del curs que s’impartiran al Nadal del 2018 i a la primavera del 2019, coincidint amb la Setmana Santa.

La formació està subvencionada pel Consell Comarcal i pels municipis participants en el projecte, que permetrà a les persones empadronades a Piera accedir-hi per només 100 euros, cosa que suposa menys de la meitat del cost real del curs. Entre els requisits per poder-se inscriure cal tenir entre 18 i 30 anys i disposar del títol de l'ESO o haver superat les provés d’accés a cicles formatius.

El curs semi-intensiu de Nadal s’impartirà al municipi d’Igualada del 15 de desembre al 2 de febrer en horaris de cap de setmana i vacances. Les persones interessades a formalitzar la inscripció poden fer-ho fins al 26 de novembre a l’enllaç www.bit.ly/cursmonianoia o demanar més informació a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El curs que es farà a la primavera s’impartirà del 2 de març al 28 d’abril a Vallbona d’Anoia. La preinscripció, en aquest cas, s’obrirà al mes de febrer del 2019.

Arxivat a: Educació
Anoia Jove

Arxius adjunts