Portada > Actualitat > Notícies > Vals per regalar música aquest Nadal

Vals per regalar música aquest Nadal

15/11/2018

L’Aula Municipal de Música ofereix la possibilitat d’adquirir uns vals del centre que es podran bescanviar per classes d’instrument

Amb la voluntat de fomentar l’aprenentatge musical entre la ciutadania, l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases ofereix la possibilitat de regalar música aquest Nadal. Els pierencs i les pierenques tindran la possibilitat d’adquirir uns vals regal que es podran bescanviar per classes d’instrument. Durant la sessió, un professional de l’Aula estarà a disposició de l’alumne per iniciar-lo i endinsar-lo en el món de la música. 

Les persones interessades a accedir a aquests vals regal els poden comprar a l’edifici de Ca la Mestra (carrer de la Plaça, 6).

Arxivat a: Educació
Música clàssica