Portada > Actualitat > Notícies > Visita als molins per conèixer el procés d’elaboració de l‘oli

Visita als molins per conèixer el procés d’elaboració de l‘oli

19/11/2018

La Festa de l’Oli, celebrada el diumenge 18 de novembre, va incloure un recorregut pels trulls de la vila i un esmorzar popular per tastar el producte

Com ja és habitual, Piera dedica el mes de novembre a l’oli d’oliva. Diumenge 18 de novembre es va organitzar una visita guiada als molins de Cal Nasi i Cal Sadurní durant la qual professionals del sector van mostrar el procés d’elaboració de l’oli des que les olives entren al trull fins que surt el producte a punt per al seu consum. Un cop més, la iniciativa va tenir una bona acollida entre la ciutadania i va comptar amb la presència de l’alcalde, Jordi Madrid, el primer tinent d’alcalde, Josep Llopart, i altres membres del consistori pierenc.

Un cop finalitzades les visites, es va organitzar un esmorzar popular. Aquesta proposta, que incloïa botifarra i pa torrat, va permetre als participants tastar l’oli novell elaborat als trulls de Piera.

La Festa de l’Oli és una iniciativa de la regidoria d’Empresa i Ocupació que vol potenciar el sector i promoure el consum de productes de la terra i de proximitat.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Festa de l'Oli 2018
Festa de l'Oli 2018
Festa de l'Oli 2018
Festa de l'Oli 2018