Portada > Actualitat > Notícies > Un taller per fomentar un bon ús de les noves tecnologies

Un taller per fomentar un bon ús de les noves tecnologies

21/11/2018

Els dies 8 i 15 de novembre es va oferir una activitat en la qual els pares i mares van rebre eines per a acompanyar els adolescents en la utilització de les TIC

El fet que el jovent utilitzi en el seu dia a dia tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) comporta tota una sèrie d’avantatges, però també de riscos. Amb l’objectiu que les mares i els pares disposin de les eines necessàries per a acompanyar els/les fills/es en l’ús d’aquestes tecnologies, l’Ajuntament de Piera ha ofert un taller gratuït sobre el bon ús de les TIC en l’àmbit familiar. Aquest es va desenvolupar els dies 8 i 15 de novembre en sessions de dues hores cadascuna.

L’activitat pretenia oferir un espai de reflexió on es poguessin tractar temes com els avantatges i inconvenients de les TIC, les normes i límits que cal posar perquè se’n faci un ús adequat o els problemes que en poden derivar. Aquesta part més teòrica es va combinar amb una altra més dinàmica per a entrenar les habilitats educatives dels pares i les mares.

La iniciativa comptava amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració d’Alba Associació, i les persones participants van tenir en tot moment l’acompanyament d’una psicòloga especialista en addiccions entre adolescents.

Arxivat a: Educació
Taller per a mares i pares sobre ús de les TIC