Portada > Actualitat > Notícies > Un concert pedagògic per a commemorar Santa Cecília

Un concert pedagògic per a commemorar Santa Cecília

28/11/2018

Aquesta setmana, el professorat de l’Aula Municipal de Música està oferint als alumnes de primària un espectacle anomenat Musicopatia

El Teatre Foment de Piera acull durant tota la semana vàries sessions d’un espectacle anomenat Musicopatia que ofereix el professorat de l’Aula Municipal de Música als alumnes de primària de les escoles de la vila. Es tracta d’un concert pedagògic que s’organitza per conmemorar la diada de Santa Cecília, patrona dels músics, i que explica la historia d’un pacient que ha perdut la capacitat de parlar però que es pot comunicar a través de la música. Es preveu que més d’un miler de nens i nenes puguin gaudir d’aquest espectacle que sorgeix de la col·laboració entre l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases i les escoles de primària a través del Pla Educatiu d’Entorn de Piera.

Amb motiu de Santa Cecília, també s’han organitzat altres propostes com els concerts de piano dels dies 9 i 23 de novembre, a càrrec dels guanyadors del Vè curs-concurs Antoni Besses, o un taller de BàsquetBeat destinat als alumnes d’ESO que es farà els dies 3, 4 i 5 de desembre i que pretén fomentar l’aprenentatge musical utilitzant aquesta metodologia basada en l’ús d’una pilota de bàsquet que actua com a instrument musical i de dinamització social.

Arxivat a: Educació
Espectacle Musicopatia
Espectacle Musicopatia
Espectacle Musicopatia
Espectacle Musicopatia
Espectacle Musicopatia