Portada > Actualitat > Notícies > Un vermut commemora el Dia mundial de les persones amb discapacitat

Un vermut commemora el Dia mundial de les persones amb discapacitat

05/12/2018

La celebració pretenia reivindicar la plena inclusió social del col·lectiu i recollir diners per a les activitats que organitza l’associació Dispiera durant tot l’any

En el marc de la commemoració del Dia mundial de les persones amb discapacitat, que se celebra el dia 3 de desembre, l’associació Dispiera va organitzar un vermut solidari. Sota el lema “Tu i jo, els mateixos drets”, la iniciativa volia reivindicar la plena inclusió social i la participació normalitzada dins la vida comunitària de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

Els protagonistes de la festa van ser el grup de joves de l’entitat, que a més de servir els platets de degustació i el vermut als assistents, van ser els encarregats de llegir un decàleg amb els principals drets personals i socials que vol reivindicar aquest col·lectiu. Així mateix, en una de les parets del recinte es va exposar un mural on també apareixien aquests drets i on totes les persones assistents van poder expressar les seves reflexions i el seu suport a les persones amb discapacitat i a les seves famílies. La celebració va comptar també amb la col·laboració dels músics Aleix Colom i J. Peláez, de l'Aula Municipal de Música, i l'actuació especial de l'Abril Montmany.

Des de l'associació Dispiera es vol agrair la participació de tots els assistents així com la col·laboració i el suport dels músics i de l’Ajuntament de Piera. Els diners recollits en aquest vermut solidari es destinaran a finançar les activitats de lleure i oci inclusius per a infants i joves que organitza l'entitat durant tot l'any.

Arxivat a: Solidaritat
Vermut solidari de Dispiera
Vermut solidari de Dispiera
Vermut solidari de Dispiera
Vermut solidari de Dispiera