Portada > Actualitat > Notícies > Primer concurs de disfresses inspirades en el cinema fantàstic

Primer concurs de disfresses inspirades en el cinema fantàstic

14/12/2018

Els premis a les disfresses més sorprenents, divertides i originals es lliuraran el pròxim divendres 28 de desembre al Teatre Foment

La Comissió Jove de Piera i la regidoria de Joventut volen potenciar la creativitat i la cohesió social a la vila mitjançant el primer Concurs de disfresses inspirat en el cinema fantàstic de Piera. Petits i grans estan convidats a participar en la iniciativa i fer volar la imaginació dissenyant les disfresses més sorprenents, divertides i originals. Els únics requisits són que les persones participants han de ser majors de 13 anys o assistir acompanyats d’un adult, i han d’estar empadronades a la vila.

El pròxim divendres 28 de desembre, es lliuraran els premis del concurs de disfresses al Teatre Foment de Piera. El concurs contempla tres guardons. La persona guanyadora s’emportarà un trofeu i 100 euros, el segon classificat, un lot de material esportiu valorat en 50 euros i finalment, la persona en tercera posició, un lot de material de papereria per valor de 30 euros.

Les persones interessades es podran inscriure el mateix divendres 28 de desembre fins a les 20 hores. Les inscripcions seran gratuïtes per a tothom. Així mateix, aquell vespre, els pierencs i les pierenques podran gaudir d’una sessió de cinema fantàstic, que tindrà un cost de 3 euros.

Recordeu que la pel·lícula Avengers: Infinity War es projectarà a les 19.30 hores i que l'entrega dels dorsals per al concurs de disfresses serà fins a les 20 hores.

Arxivat a: Joventut
Avengers: Infinity War

Arxius adjunts

  • Cartell informatiu (PDF, 702 kB)
    Cartell informatiu del Concurs de disfresses inspirat en el cinema fantàstic
  • Inscripcions (Word, 784 kB)
    Fitxa per inscriure's en el Concurs de disfresses