Portada > Actualitat > Notícies > Una trobada amb escriptors tanca el projecte Prem el Play

Una trobada amb escriptors tanca el projecte Prem el Play

14/12/2018

Aquesta era la tercera edició d’aquesta iniciativa en la qual ha participat l’alumnat de cinquè i sisè de primària dels centres educatius de la vila

Els dies 11 i 12 de desembre es va tancar la tercera edició del projecte «Prem el Play», en el qual ha participat tot l’alumnat de cinquè i sisè de primària de la vila. La cloenda va incloure una trobada amb l’autora i l’autor dels dos llibres que els infants han treballat a l’aula: Misteri a Moltmort, d’Elisenda Roca, i L’Illa de Paidonèsia, d’Oriol Canosa. Va ser una activitat molt enriquidora que va permetre als i les alumnes intercanviar impressions amb l’escriptor i l’escriptora en persona.

El projecte es va iniciar amb una primera visita a la biblioteca en la qual es va parlar de la importància de contextualitzat l’obra en el temps i en l’espai, així com tenir clars els personatges i la temàtica. Així mateix, se’ls va fer entrega d’un dossier d’activitats per a poder treballar a l’aula.

Un cop llegit el llibre, el personal de la Biblioteca va apropar-se als centres per organitzar una sessió en la qual les i els participants van poder expressar les seves opinions i preparar una bateria de preguntes per a la trobada amb l’autor i l’autora. L’activitat va finalitzar amb la trobada amb els escriptors al Teatre Foment de Piera.

Arxivat a: Cultura, Educació
Prem el Play