Portada > Actualitat > Notícies > Bona acollida del Saló de la infància i la joventut

Bona acollida del Saló de la infància i la joventut

31/12/2018

Durant tot el cap de setmana s’han organitzat activitats diverses com la projecció d’una pel·lícula escollida pel jovent o tallers oferts per algunes entitats de la vila

El Saló de la infància i la joventut ha arribat a la seva vint-i-dosena edició amb una gran acollida per part de la ciutadania. Les activitats es van iniciar divendres dia 28 de desembre amb la projecció de la pel·lícula Avengers: Infinity war, escollida pels joves mitjançant les xarxes socials. Una trentena de persones van assistir a aquesta proposta que va incloure un concurs de disfresses que es va declarar desert per manca de participants. L’organització va decidir sortejar els lots de material esportiu i de papereria del segon i tercer premi entre els assistents.

Els dies 29 i 30 de desembre, dissabte i diumenge, el pavelló poliesportiu El Prat es va omplir de gom a gom amb propostes per a petits i grans. La inauguració la van fer els Sbombats amb una cercavila des del carrer Sant Cristòfol que va animar tothom a ritme de batucada.

La pista de l’entrada del pavelló va acollir activitats esportives per al jovent i a l’interior no van faltar els jocs gegants, una zona per jugar als videojocs, un toro mecànic i el rocòdrom, que va ser tot un èxit. Per als infants va haver-hi inflables, un circuit de bicicletes, un llit elàstic, un taller de maquillatge i altres oferts per entitats de la vila com els Falcons de Piera, l’Associació Sardanista, l’Associació de Dones de Piera, l’Associació Diverijoc, L'Eixam de Piera, el Jovent de Piera, Dispiera Associació i la col·laboració de la Comissió Jove.

No van faltar tampoc espectacles d’animació infantil com el que va oferir dissabte a la tarda el duet DeParranda anomenat Triacontes.

Com en anteriors edicions, els patges Faruk i Kamaluk també van visitar diumenge el Saló de la infància i la Joventut. Els emissaris dels Reis d’Orient van apropar-se a Piera per a rebre les cartes dels infants i fer-les arribar a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Des de l’Ajuntament es valora de forma molt positiva la resposta de la ciutadania. El canvi d’ubicació, atès que anteriorment el saló es feia a la nau de Cal Sanahuja, ha tingut una bona acollida i han augmentat el nombre de tallers i activitats que s’han ofert a infants i joves. La regidoria de Joventut vol aprofitar per agrair la implicació de les entitats que de forma altruista han col·laborat i han fet possible que aquest saló sigui un referent de participació i de cohesió social.

Arxivat a: Joventut
XXII Saló de la infància i la joventut
XXII Saló de la infància i la joventut
XXII Saló de la infància i la joventut
XXII Saló de la infància i la joventut
XXII Saló de la infància i la joventut
XXII Saló de la infància i la joventut
XXII Saló de la infància i la joventut
XXII Saló de la infància i la joventut
XXII Saló de la infància i la joventut
XXII Saló de la infància i la joventut