Portada > Actualitat > Notícies > Millores en el nou calendari fiscal

Millores en el nou calendari fiscal

31/12/2018

Ja s’han aprovat les dates definitives del calendari fiscal 2019 que presenten diverses millores respecte a les de l’any passat

Les dates definitives del calendari fiscal 2019 ja s’han aprovat i fet públiques per tal que els veïns i les veïnes les puguin consultar. El nou calendari fiscal mostra tot un seguit de millores respecte a les dates establertes l’any 2018.

El primer canvi destacable és la nova distribució de l’impost de béns immobles (IBI), que enguany passa a ser domiciliat els mesos de maig, juliol i novembre. Aquesta modificació aconsegueix que, a diferència de l'any passat, aquest impost que suposa la càrrega impositiva més gran per als ciutadans i les ciutadanes no vingui en mesos consecutius, situant els diferents pagaments el màxim distanciats possible, sempre conforme a allò que la llei permet.

La segona millora remarcable és el canvi de mes en les taxes de recollides d'escombraries domèstica i comercial, fent que el primer rebut domiciliat s'hagi de pagar al mes de juny en lloc del maig i aconseguint així que no hi hagi cap mes on coincideixin més d'una taxa o impost.

Per últim, cal destacar les noves bonificacions fiscals per aquest 2019 com les previstes a l'impost de vehicles per a vehicles ecològics i vehicles clàssics i històrics, o la gratuïtat del cens d’animals de companyia. Per a més informació, es pot consultar el calendari fiscal sencer al document adjunt.

Arxivat a: Hisenda
Piera

Arxius adjunts