Portada > Actualitat > Notícies > Obert el termini per a sol·licitar una parada a la Fira del Sant Crist

Obert el termini per a sol·licitar una parada a la Fira del Sant Crist

21/01/2019

L’esdeveniment, que se celebrarà els dies 27 i 28 d’abril, commemora aquest 2019 el trentè aniversari i es consolida com un referent a la comarca

Els dies 27 i 28 d’abril de 2019 se celebrarà la XXX Fira del Sant Crist de Piera. Es tracta d’una iniciativa, organitzada per la regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament, que pretén dinamitzar el comerç local i mantenir la presència d’aquelles propostes que, tot i no ser de la vila, poden aportar-hi un valor afegit.

Totes aquelles persones i empreses interessades en participar-hi activament, ja poden formalitzar la inscripció. La Fira ofereix la possibilitat de sol·licitar un estand amb tarima i tots els serveis necessaris, o bé demanar els metres lineals per a posar-hi una parada o un remolc. Només cal emplenar el formulari que es pot trobar en aquest enllaç i l’empresa organitzadora, Management i Disseny d’Espectacles (MIDE), es posarà en contacte amb el sol·licitant.

El termini per a fer la inscripció finalitzarà el divendres dia 5 d’abril. Per a més informació es pot contactar directament amb MIDE trucant al telèfon 93 310 53 62.  

Arxivat a: General
Fira del Sant Crist