Portada > Actualitat > Notícies > Homenatge al veterinari de Piera en el seu centenari

Homenatge al veterinari de Piera en el seu centenari

04/02/2019

El passat diumenge dia 3 de febrer, l’alcalde, Jordi Madrid, es va desplaçar a Barcelona per a visitar José Domínguez que celebrava els seus 100 anys

La vila de Piera ha volgut homenatjar el senyor José Domínguez en el seu centerari. L’alcalde, Jordi Madrid, es va desplaçar el passat diumenge dia 3 de febrer fins a Barcelona per a visitar al que molts coneixen com el veterinari de Piera. Es va jubilar com a veterinari titular l'any 1985, però va continuar treballant en aquesta professió en l'àmbit privat fins al 1994, quan tenia 75 anys. Domínguez va arribar a la nostra vila l'any 1949 i hi va viure fins al 1997. Actualment, viu a Barcelona al costat de la seva esposa i prop dels seus dos fills. 

Amb el seu bon tarannà, José Domínguez va salvar moltes vides animals i també de persones en una època on els controls sanitaris eren molt limitats.

Arxivat a: Gent gran
Centenari José Domínguez
Centenari José Domínguez