Portada > Actualitat > Notícies > L’Hoquei Club Piera es proclama campió de la Copa Generalitat

L’Hoquei Club Piera es proclama campió de la Copa Generalitat

11/02/2019

Durant tot el cap de setmana molts aficionats pierencs han acompanyat l’equip que es va enfrontar diumenge al Sentmenat en la final

L’equip masculí d’hoquei patins de Piera ha aconseguit el títol de campió de la Copa Generalitat. Ho ha fet davant un gran nombre d’aficionats pierencs que durant el cap de setmana s’han desplaçat fins al pavelló de les Comes d’Igualada per donar suport els jugadors de l’Hoquei Club Piera. Una representació de l’Ajuntament, encapçalada per la regidora d’esports, Maite Guzmán, i el primer tinent d’alcalde, Josep Llopart, també ha estat present, així com un equip de Piera Televisió.

Pel que fa a la vessant més esportiva, després d’imposar-se al Caldes a les semifinals per 4 gols a 2, l’Hoquei Club Piera es va enfrontar ahir diumenge al Sentmenat en la final, aconseguint una victòria per 2 gols a 1. Va ser un partit molt disputat i amb pocs gols que va tancar la primera part amb un marcador d’1 a 0 a favor dels pierencs.

La Copa Generalitat és una competició que compta amb les millors formacions de la Nacional Catalana. En categoria femenina, l’Igualada femení es va enfrontar al Vilanova B amb un resultat de 4 a 6 a favor de les vilanovines.  

Arxivat a: Esports
Hoquei Piera Copa Generalitat
Hoquei Piera Copa Generalitat
Hoquei Piera Copa Generalitat
Hoquei Piera Copa Generalitat
Hoquei Piera Copa Generalitat