Portada > Actualitat > Notícies > El Centre de Dia Mar i Cel celebra el seu 8è aniversari

El Centre de Dia Mar i Cel celebra el seu 8è aniversari

18/02/2019

La festa, que es va organitzar divendres 15 de febrer, va comptar amb la participació d’usuaris i usuàries, familiars i treballadors de l’equipament

El Centre de Dia Mar i Cel ha volgut commemorar la data del seu vuitè aniversari amb una festa oberta a les persones usuàries així com als seus amics i familiars i als treballadors de l’equipament. Aquesta es va celebrar el passat divendres dia 15 de febrer i va comptar amb activitats diverses com un espai d’elaboració i degustació de canapès i una projecció d’un audiovisual amb una exhibició del ball que es va enregistrar amb motiu del “Dia Internacional del Abrazo”.

En la celebració no podia faltar el pastís d’aniversari, que va elaborar la treballadora del centre Paqui Melero. La Pilar de Miguel, com a persona de més edat, i la Sara Ruiz, la més jove, van ser les encarregades de bufar les espelmes. Posteriorment, la festa va continuar amb una sessió de ball.

Des del centre de dia volen aprofitar l’ocasió per agrair l’assistència i la implicació dels familiars en aquesta celebració.

Arxivat a: Gent gran
Celebració 8è aniversari Centre Mar i Cel
Celebració 8è aniversari Centre Mar i Cel
Celebració 8è aniversari Centre Mar i Cel
Celebració 8è aniversari Centre Mar i Cel
Celebració 8è aniversari Centre Mar i Cel
Celebració 8è aniversari Centre Mar i Cel