Portada > Actualitat > Notícies > Una xerrada per aprofundir en els problemes d’addiccions del jovent

Una xerrada per aprofundir en els problemes d’addiccions del jovent

18/02/2019

El divendres 22 de febrer, l’SPOTT Anoia presentarà les seves diferents línies d’atenció a adolescents i joves i a les seves famílies

El pròxim divendres 22 de febrer, l’SPOTT Anoia, que forma part del programa SPOTT de la Diputació de Barcelona, ofereix una conferència per donar a conèixer el seu projecte entre els pierencs i les pierenques. El centre treballa al voltant de diferents línies d’atenció a menors d’edat amb problemes d’addiccions a drogues i a les pantalles. L’espai també ofereix suport i assessorament especialitzat als pares i les mares per fer front a aquestes situacions.

La Sala de Conferències del Teatre Foment de Piera acollirà la trobada, que començarà a les 12 hores i comptarà amb la participació de l’alcalde de Piera, Jordi Madrid, el vicepresident tercer del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Pérez, i la cap del Servei de Programes Socials de la Diputació de Barcelona, Iolanda Moragues.

Arxivat a: Joventut
SPOTT Anoia

Arxius adjunts

  • Cartell (PDF, 8,26 MB)
    Cartell sobre la xerrada de l’SPOTT Anoia