Portada > Actualitat > Notícies > Piera acull un centre d'atenció a menors amb addiccions

Piera acull un centre d'atenció a menors amb addiccions

26/02/2019

El servei vol oferir suport als adolescents i a les seves famílies per a reduir el consum de substàncies i l’exposició a les pantalles

El passat divendres es va presentar la nova seu del Centre SPOTT, que donarà servei als municipis de la comarca de l’Anoia. Aquesta estarà ubicada a la Nau del Sanahuja i oferirà atenció a menors d’edat que fan consums problemàtics o que presenten problemes d'addicció a drogues i pantalles.

La iniciativa està impulsada per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb el Consell Comarcal de l’Anoia i l'Ajuntament de Piera. La presentació va anar a càrrec del vicepresident tercer del Consell Comarcal de l'Anoia, Xavier Pérez, la cap del Servei de Programes Socials de la Diputació de Barcelona, Iolanda Moragues, i el regidor de Benestar i Família de l'Ajuntament de Piera, Jaume Raventós.

El servei estarà disponible a partir del 13 de març i romandrà obert els dimecres de 9 a 14 hores. Un psicòleg i una educadora social atendran de manera personalitzada els adolescents amb l’objectiu de reduir o aturar les addiccions a les substàncies i a les pantalles i acompanyant el jovent per tal que abandoni aquestes conductes. Així mateix, s’oferirà un assessorament a les famílies que rebran un suport emocional alhora que podran reforçar les seves capacitats educatives.

Arxivat a: Salut
Presentació centre SPOTT
Presentació centre SPOTT
Presentació centre SPOTT