Portada > Actualitat > Notícies > Bona acollida de la nova ubicació del mercat setmanal

Bona acollida de la nova ubicació del mercat setmanal

04/03/2019

El nou emplaçament suposa una important millora del trànsit i obre la porta a una futura ampliació del mercat amb parades d’artesans i productes locals

Aquest cap de setmana s’ha fet efectiu el trasllat del mercat setmanal dels dissabtes a l’aparcament situat al costat de la llar d’infants El Gall Mullat i al carrer Llobregat. El canvi d’ubicació ha tingut una bona acollida per part de la ciutadania i ha estat molt ben rebut pels veïns i veïnes del carrer Cervantes que, en diverses ocasions, havien demanat una solució als problemes de trànsit que patien els dissabtes coincidint amb la instal·lació del mercat.

El nou emplaçament ha permès millorar el trànsit, i que els veïns i veïnes del carrer Cervantes puguin circular pel vial i fer ús dels seus garatges amb normalitat. A més, la rotonda del carrer Llobregat, a diferència del que passava fins ara, es manté totalment oberta a la circulació.

Aquesta mesura forma part d’una primera fase de modernització de l’actual mercat municipal. El projecte preveu ampliar la zona de parades per l’actual passeig del Gall Mullat fins a la Biblioteca de Piera, amb la idea de crear un cercle de comerç que englobi els carrers Piereta, Sant Cristòfol, Llobregat i el passeig del Gall Mullat. Així mateix, la voluntat és poder atraure nous paradistes que aportin més diversitat de productes al mercat.

Arxivat a: Promoció econòmica
Nova ubicació mercat setmanal
Mercat setmanal