Portada > Actualitat > Notícies > Assessorament per a implementar un nou Servei d’Intervenció Socioeducativa

Assessorament per a implementar un nou Servei d’Intervenció Socioeducativa

04/04/2019

La posada en marxa té caràcter preventiu i pretén crear un recurs d’atenció diürna a Piera que doni resposta a les necessitats dels infants i les seves famílies

El passat 29 de març es va celebrar una sessió destinada a tècnics i professionals que pretenia assessorar-los per a implementar a Piera un nou Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS). Es tracta d’una iniciativa amb caràcter preventiu que vol donar resposta a mig termini a les necessitats de la població pierenca de 0 a 17 anys i a les seves famílies. Segons un estudi fet prèviament, una de les actuacions més necessàries, i que es considera prioritària, és la creació d’un recurs d’atenció diürna, oel que es coneixia abans com a centre obert. 

La sessió d’orientació va comptar amb l’assistència de tècnics i polítics de l’Ajuntament de Piera i de la Diputació de Barcelona i va ser impartida per Isabel Prados, de la consultoria tècnica Fundació Ires. Així mateix, va incloure diverses ponències per posar en antecedents als presents sobre la necessitat d’aquest recurs a Piera i sobre el model de Servei d’Intervenció Socioeducativa i el seu desplegament.

En total, però, s’han fet set jornades de treball, en una de les quals van participar altres agents socials com els centres educatius, la tècnica de joventut o la directora de la Biblioteca de Piera.

Arxivat a: Serveis a les persones
Servei d'Intervenció Socioeducativa
Servei d'Intervenció Socioeducativa
Servei d'Intervenció Socioeducativa
Servei d'Intervenció Socioeducativa
Servei d'Intervenció Socioeducativa