Portada > Actualitat > Notícies > Les Festes del Sant Crist es tanquen amb una gran participació

Les Festes del Sant Crist es tanquen amb una gran participació

06/05/2019

Prop de 600 persones van col·laborar diumenge en una marxa solidària de cinc quilòmetres que pretenia recaptar diners per a la lluita contra el càncer

Aquest cap de setmana s’han celebrat els darrers actes programats en el marc de les Festes del Sant Crist. El temps ha acompanyat i totes les propostes, com ja és habitual, han tingut una gran acollida per part de la ciutadania.

Els joves van ser els protagonistes de la nit de divendres durant la qual es va celebrar el Festival Devotion a la Nau de Can Sanahuja. Com en anteriors edicions, el festival va comptar amb la participació de dj’s de renom com Jofre Soteras, Miquel del Pozo, Álvaro J. Varen i Jose Fariña.

Dissabte va ser el torn del Correfoc. Diables i bèsties van sortir de l’escola Les Flandes i van recórrer alguns dels principals carrers de la vila fins arribar a la plaça de la Sardana. Posteriorment, la Nau de Cal Sanahuja va acollir el concert del grup Hey!Pachucos, que va fer gaudir als assistents amb el seu repertori de cançons i d’imitacions de personatges.

Diumenge, els pierencs i pierenques van tornar a mostrar el seu esperit més solidari participant en la I Marxa Solidària contra el càncer, amb sortida i arribada al Gall Mullat. Prop de 600 persones van fer un recorregut de cinc quilòmetres per a col·laborar amb aquesta iniciativa que va recaptar els diners de les inscripcions. Aquests es faran arribar a l’Associació Espanyola contra el Càncer.

Arxivat a: Festes
I Marxa solidària contra el càncer
Festival Devotion - Festes del Sant Crist 2019
Festival Devotion - Festes del Sant Crist 2019
Correfoc - Festes del Sant Crist 2019
Correfoc - Festes del Sant Crist 2019
Concert Pachukos - Festes del Sant Crist
I Marxa solidària contra el càncer
I Marxa solidària contra el càncer
I Marxa solidària contra el càncer