Portada > Actualitat > Notícies > Oferint noves oportunitats als joves que no han superat l’ESO

Oferint noves oportunitats als joves que no han superat l’ESO

23/05/2019

Obert el termini de preinscripció per als nois i noies que vulguin accedir als estudis que ofereix el Pla de Transició al Treball de l’Anoia Sud

El passat dia 13 de maig es va obrir el termini de preinscripció per als estudis del Pla de Transició al Treball de l’Anoia Sud (PFI-PTT Anoia Sud). Aquest programa formatiu està organitzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i la Xarxa TET Anoia Sud amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Hi poden accedir tots aquells joves de 16 a 21 anys que no hagin superat l’ESO però que estiguin interessats en formar-se en una professió o tenir més possibilitats per accedir a un cicle formatiu o al món laboral. El PFI ofereix la possibilitat d’escollir entre un curs d’Auxiliar en Activitats d’Oficina i Serveis Administratius Generals o un d’Auxiliar en Vivers i Jardins.

Les persones interessades en formalitzar la preinscripció poden adreçar-se a la Nau (carrer Copèrnic, 12) de Piera. Per a més informació, cal trucar al telèfon 93 776 21 14.

Arxivat a: Educació
PFI-PTT Anoia Sud