Portada > Actualitat > Notícies > Resultats del procés de selecció de personal de l'Ajuntament de Piera

Resultats del procés de selecció de personal de l'Ajuntament de Piera

27/05/2019

Consulteu els resultats i detalls del procés de selecció de les places de funcionari interí administratiu i les places de funcionari tècnic interí

Dilluns 13 de maig es publica l'anunci amb la convocatòria de la prova pràctica (tercer exercici) per a la selecció de tres places de tècnic/a d'administració general interí. Podeu consultar l'edicte a la seu electrònica

Dimarts 14 de maig es publica l'anunci amb l'emplaçament del segon exercici de la convocatòria de tres places administratives. Podeu consultar l'edicte a la seu electrònica

Divendres 17 de maig es publica l'anunci amb el resultat del segon exercici, prova pràctica, en el procés de selecció de tres places de funcionari interí de tècnic d'administració general. Podeu consultar l'edicte a la seu electrònica

Dimarts 21 de maig es publica l'anunci amb el resultat del segon exercici de la prova teòtica de les places d'administratiu/iva. Podeu consultar l'edicte a la seu electrònica

Dimarts 28 de maig es publica l'anunci amb el resultat final del procés per a la selecció de tres places de tècnica d'administració general com a funcionària interina. Consulteu els resultats en aquest enllaç de la seu electrònica

Dimarts 28 de mag es publica l'anunci amb el resultat del segon exercici, prova pràctica, en el procés de selecció de tres places d'administratiu/iva funcionari/ària interí/ina d'administració general. Consulteu el resultat en aquest enllaç de la seu electrònica

 

 

Arxivat a: Empresa i ocupació
Ajuts per a la creació d'ocupació